News
Stasera “Radici vesuviane” alla Masseria Guida di Ercolano: cena per rimboschire il Vesuvio
Gusto MediterraneoOct 30, 2017
Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....
Slurp “Ospiti, chiacchiere e fornelli”: martedì 7 novembre a Roma, nell’area Fresco Trattoria Pizzeria
Gusto MediterraneoOct 30, 2017
Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....
SetaNera, il rosolio artigianale di Anna Chiavazzo (Il Giardino di Ginevra)
Gusto MediterraneoOct 23, 2017
Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....
Il 24 ottobre al Degusta di Avellino per il ciclo “In Fermento” Carmen Vecchione, Franco Pepe e Antonio Ferraiuolo ospiti di Giovanni Mariconda e Alessio Sisinno
Gusto MediterraneoOct 20, 2017
Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....
San Leucio: visita esclusiva all’Antico Setificio con la Maestra Pasticciera Anna Chiavazzo di Il Giardino di Ginevra
Gusto MediterraneoOct 16, 2017
Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....
Josè Restaurant: martedì 31 ottobre Special Event “il Maestro, gli allievi e l’amico” con gli chef Glowig, Iavarone, De Vivo, Palmisano, Corona e Cuomo. Selezione dei vini a cura di Luca Boccoli
Gusto MediterraneoOct 10, 2017
Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....
Con il cibo si può cambiare il mondo! Dalla Cina, Slow Food lancia le sfide per i prossimi anni
Gusto MediterraneoOct 03, 2017
Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....
Tradizione, qualità e professionalità innovativa: così la ristorazione campana si distingue in Italia
Gusto MediterraneoSep 26, 2017
Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....
Il 21 settembre a Villa Sabella “Risate con gusto”, cena in terrazza con Lino D’Angiò
Gusto MediterraneoSep 13, 2017
Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....
La Campania Incontra L’emilia
Gusto MediterraneoSep 13, 2017
Sorry, this entry is only available in Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language....