full screen background image

News

LSDM e L’Orto di Lucullo sbarcano a New York: evento il 17-18 maggio

  Anche i prodotti dell’Orto di Lucullo, distribuiti dalla Gma Specialità, saranno tra i protagonisti dell’edizione...

Italian Movie Award: Culinary research and discovery of the Old Pompeii, with the Michelin-starred chef Paolo Gramaglia from the President Restaurant and his recipes

Official launch of the Italian Movie Award(at its VII Edition) during the 69th Edition of the Cannes Film Festival with the main theme of...

Daily recipe: Buffalo “Gastrofighetto”

Francesco Fichera, chef consulting at GMA Specialities, shows his recipe “Fichera Version” and “Mangia Sano Mangia Bufalo...

Naples: Alonissoss Island, Volotea and Hellenic flavours for a Greek aperitif with Spyros Theodoridis

A Greek aperitif to discover the Hellenic beauties and flavours. Tomorrow on Friday 6 May at “Eccellenze Campane (Naples)”...

Welcome to “Giappo” in Castellammare di Stabia(Naples)

Tomorrow on thursday 5 May at 08.00 p.m. in Via IV Novembre 33-35 in Castellammare di Stabia. A great night for vip, journalists and people...

Vincenzo D'Antonio e Oscar Leonessa

Studenti degli Istituti Alberghieri Campani in gara con “I Primi delle Feste” e Pasta Leonessa

La formazione a tavola, con la preparazione di primi piatti espressione delle festività italiane. E’ il tema dello stage avviato dal...

Lo chef stellato Paolo Gramaglia nominato testimonial della Chianina

E’ per mercoledì 4 maggio l’appuntamento con l’evento internazionale ideato da Terre Etrusche “Dalle Stalle alle...

Mangia sano mangia bufalo campano: Zembrì, Castellammare di Stabia

Anche al ristorante pizzeria Zembrì a Castellammare di Stabia (Napoli) parte il progetto di chef consulting della Gma Specialità...

Daily recipe: Mexican beans salad with bacon and crispy bacon

Franncesco Fichera, chef consulting from GMA Specialities, shows his recipe “Fichera Version” and “Mangia Sano Mangia...

PANTARUL (Dubrovnik, Croatia) – Feels like home…

With the opening of Pantarul in May 2014, the rather sleepy restaurant scene in Dubrovnik started to wake up. Worldwide, the concept is a...